The Happy

write a review

Groningen

4 reviews

Damsterdiep 5, 9711 SG Groningen, Nederland - (route?)

You've submitted changes for this coffeeshop - these are awaiting review.

Opening hours

edit

Monday - closed

Tuesday - closed

Wednesday - closed

Thursday - closed

Friday - closed

Saturday - closed

Sunday - closed

Features

edit
pinnen Doesn't accept debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Easy to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (4)

translate reviews to EN
3

Super spectre vieze keelpijn wiet. Jullie zijn gewoon oplichters. Na jaren vaste klant geweest te zijn. Koop ik nu niet geen wiet meer van jullie. Vieze wiet. Rare smaak en keelpijn als gevolg had mijn geld net zo goed in de prullebak kunnen gooien. Normaal waren de twintig euro zakjes redelijk. De wiet was lekker. De laatste twee maanden niet waardeloos en niet om te roken. Voel me zwaar opgelicht door de happy.

2

Helaas een te hoge prijs voor de verhoudingen en kwaliteit van het product. Ook ervaar ik het personeel als heel onvriendelijk. Ze kijken je niet eens aan en hebben vrijwel geen idee wat ze verkopen. Ik kom hier alleen als de andere coffeeshops gesloten zijn. Ook vind ik de sfeer in de tent zelf bijna luguber. Bij binnenkomst word je aangestaard door 'onvriendelijke' types. Helaas, maar is geen shop voor mij..

0

Mee eens, prijs-kwaliteit is niet altijd even goed. Nou moet ik zeggen dat ik het idee heb dat het nu beter gaat dan eerder dit jaar, maar nog steeds, alleen als ik nergens anders heen kan of wil.

Load more (1)

Write a review

Rating:
Post
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register