The Brothers Coffeeshop

write a review

Heerlen

11 reviews

Heerlerbaan 160, 6418 CK Heerlen, Nederland - (route?)

You've submitted changes for this coffeeshop - these are awaiting review.

Opening hours

edit

Monday 13:00 - 00:00

Tuesday 18:00 - 00:00

Wednesday 18:00 - 00:00

Thursday 18:00 - 00:00

Friday 18:00 - 00:00

Saturday 18:00 - 00:00

Sunday 18:00 - 00:00

Features

edit
pinnen Doesn't accept debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Easy to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (7)

translate reviews to EN
0

Prima shop, ik kom er al vele jaren. Altijd een groot aanbod en de prijzen beginnen laag. Onzin dat je niet stoned zou worden van de wiet daar. Geloof maar dat deze coffeeshop (zoals elke) een hoop vaste klanten heeft, die heel wat gewend zijn. Denk je dat die nog zouden komen als ze niet stoned werden? Toch 1 ster aftrek voor de pure joint, die helaas niet volledig puur is, maar toch tabak bevat.

0

Voor de blowers die al heel wat gewend zijn is deze coffeeshop heel erg af te raden want je voelt er niets van. Het ziet er ook niet goed uit. Je kan ook niet zien hoeveel gram erin wordt gedaan. Voor de minder fanatieke blowers zal dit “misschien” wel een effect brengen maar het is nog steeds af te raden want zo hoort wiet niet te zijn in een coffeeshop. Zeer slechte kwaliteit!!

0

Ik ben wel gewend om genaaid te worden zodra ik buiten Amsterdam mijn wiet haal! Maar deze shop slaat alles. Ziet vanaf 3 meter afstand al dat het klote wiet is. Toch maar halen, voordeel van de twijfel geven. Maar DAMN wat is dit slecht zeg. 2 soorten gehaald en 2 keer slecht. Smaakt niet en je wordt echt niet stoned. Nooit meer. Jammer dat de andere shop dicht was op maandag. 1 ster fokkers! Zelfs die is ie niet waard.

Load more (4)

Write a review

Rating:
Post

Other

The Brothers Coffeeshop Heerlen
Coffeeshop The New Capricorn
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register