Joint Venture

write a review

Arnhem

5 reviews

Munterstraat 4, 6811 GP Arnhem, Nederland - (route?)

You've submitted changes for this coffeeshop - these are awaiting review.

Opening hours

edit

Monday 10:00 - 00:00

Tuesday 10:00 - 00:00

Wednesday 10:00 - 00:00

Thursday 10:00 - 00:00

Friday 10:00 - 00:00

Saturday 10:00 - 00:00

Sunday 11:00 - 00:00

Features

edit
pinnen Doesn't accept debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Difficult to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (5)

translate reviews to EN
3

Prijs kwaliteit valt helemaal niet tegen bij deze shop! Je krijg bij de meeste soorten 1.2gr voor een tientje. De wiet is wat minder sticky dan sommige andere shops, maar daardoor heb ik het idee dat het juist wat natuurlijker is. Het klompt wat minder samen. Een van de enige shops in Arnhem waar ze tenminste vriendelijk en goed personeel in dienst hebben. Sommige shops kijken ze je niet eens aan, of is het "wat moet je"".

2

Gezellige shop, fijne plek om te zitten. Helaas geen pinautomaat en de prijs kwaliteit verhouding qua wiet valt een beetje tegen. Daarentegen is dat bij de hasj niet het geval.

0

Als nederlander heb ik vele shops gezien en bezocht in mijn leven. Helaas is deze coffeeshop bij verre de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. De rookruimte is relax en chille huiskamer. Helaas is alle wiet voorverpakt en in een lade weggestopt. Voorverpakt heb ik niet al te veel moeite mee persoonlijk maar zodra het achter deuren/muren/lades gestopt wordt begint ik het wel vreemd te vinden. Verder stoor ik me geweldig aan het feit dat ik geholpen wordt door een student met de benen lekker over de counter heen jointje op de lip dit vindt ik niet klantvriendelijk. Daarnaast heb ik hier nog niet wiet gehad waar ik stoned van werd heb deze shop heel veel malen de kans gegeven maar ben daar nu ook mee gestopt. Het enige wat ik nog kan aanraden bij deze shop is een lekker party jointje voor onderweg.

Load more (2)

Write a review

Rating:
Post
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register