Het Binnenhof

write a review

Zwolle

18 reviews

Steenstraat 6, 8011 TV Zwolle, Nederland - (route?)

You've submitted changes for this coffeeshop - these are awaiting review.

Opening hours

edit

Monday 11:00 - 01:00

Tuesday 11:00 - 01:00

Wednesday 11:00 - 01:00

Thursday 11:00 - 01:00

Friday 10:00 - 01:00

Saturday 10:00 - 01:00

Sunday 10:00 - 03:00

Features

edit
pinnen Doesn't accept debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Difficult to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (13)

translate reviews to EN
11

De kwaliteit van sommige wiet bij de Binnenhof is drastisch gedaald, moonlight gekocht voor 2 weken terug het was gewoon smerig! En geen enkel effect gehad voorheen was moonlight goede wiet. Vorige week amnesia haze gehaald top wiet! Gisteren Shiva gehaald weer geen enkel effect en ook Shiva was voorheen goed.. het kan aan mij liggen maar dat denk ik haast niet. Ik probeer het volgende week nog een keer en als ze weer shit verkopen stap ik over op een andere shop. Personeel is vriendelijk naar mij toe, mag ook wel als je er al zo,n 6 jaar komt. Maar als ze slechte troep gaan verkopen raak je vaste klanten als mij kwijt. Altijd heerlijk genoten van de wiet maar dit is al de 2e keer dat ik wiet krijg waar ik geen enkel effect op krijg.

6

Ze krijgen 2 sterren en dat alleen omdat het personeel altijd vriendelijk is. Voor de eigenaar: test je eigen shit eerst voor je het verkoopt voornamelijk moonlight en Shiva best hoge prijzen voor 0,0 effect. Ik kom hier naar 6 jaar altijd bij het Binnenhof komen nooit meer terug. En ik ben niet de enige begreep ik al in mijn vriendengroep.

5

∙ Pre-packed bags which seems to have less than promissed. Would suggest you take a scale with you to double-check. ∙ Flower was given a random fantasy name as the grower didn't seem to know what it was. ∙ Under a microscope: The flower was a hermaphrodite. ∙ Staff was friendly, though not patient or trained and didn't know anything about the strains or lineage.

Load more (10)

Write a review

Rating:
Post

Other

Het Binnenhof Zwolle
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register