Happy Days

write a review

Arnhem

7 reviews

Oude Oeverstraat 6, 6811 JX Arnhem, Nederland - (route?)

You've submitted changes for this coffeeshop - these are awaiting review.

About coffeeshop Happy Days Arnhem

Coffeeshop Happy Days is easy to find and has a wide range of different kinds of weed, haze and hashish. There is a smoking room (down the stairs) and you can easily park there.


The prices are low and the quality is good!

Opening hours

edit

Monday - closed

Tuesday - closed

Wednesday - closed

Thursday 10:30 - 00:00

Friday - closed

Saturday - closed

Sunday - closed

Features

edit
pinnen Doesn't accept debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Difficult to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (3)

translate reviews to EN
0

Gierige shop voorverpakte wiet kwaliteit minder kant Personeel niet over te spreken. En verder niet een sfeer om een joint te draaien

0

Ik denk ik in totaal nu een keer of 8 hier geweest, neem altijd Bubbles. Die was in het begin geweldig. Van die 8 keer hebben ze me twee keer slecht gedroogde wiet mee gegeven en twee keer hebben ze me keihard lopen naaien door me verkeerde mee te geven! Als je er wat van zegt proberen ze het zo te draaien dat het gewoon van een andere leverancier is. Ik ruik en proef echt het verschil wel! En 1 zakje oke, maar als ik voor 50,- haal verwachtik wel het goede! Sfeer vind ik er echt totaal niet hangen, zou er nooit gaan zitten. Personeel is altijd erg "gehaast" en kortaf. -voorverpakt -parkeren doe je super makkelijk in de Rozet garage. Als je snel bent, rij je altijd gratis uit :)

0

Beste hash van Arnhem super Polm. Ik woon al 30 jaar in Arnhem en ga een groot deel daarvan al naar Happy days. Vroeger vond ik ze wel wat gierig met de wiet. Tegenwoordig alles helemaal oke. Hash de beste van Arnhem dus.

Write a review

Rating:
Post
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register