Euro-Garden

write a review

Eindhoven

8 reviews

Stuiverstraat 146, 5611 TC Eindhoven, Nederland - (route?)

Opening hours

edit

Monday - closed

Tuesday 10:00 - 00:00

Wednesday 10:00 - 00:00

Thursday 10:00 - 00:00

Friday 10:00 - 00:00

Saturday 10:00 - 00:00

Sunday 10:00 - 00:00

Features

edit
pinnen Accepts debit cards
pinnen
Yea - Nope
parkeren Easy to park
parkeren
Yea - Nope
rookruimte Smoking area available
rookruimte
Yea - Nope

Reviews (4)

translate reviews to EN
0

Kwaliteit is slecht. Zakjes die ze als gram verkopen zit vaak maar 0.9g in. Prijs is te hoog voor de kwaliteit. Duurste wiet die ze hebben vol met zaad en niet 1 maar gelijk 5.

0

De beste in Eindhoven. Vriendelijke bediening en top kwaliteit weed. Bij 5g altijd gratis filters en bladjes. Eurogardens is echt top!

-1

Letterlijk alle shops in het zuiden hebben bewerkte wiet en of hasj.en dan bewerkt met troep om het alle zwaar te laten lijken . Hasj is zo zacht zonder warm te zijn geen olie smaakt naar kauwgom. En wiet ruikt dan naar nagellak dan citroen .heb zeker al 3 jaar geen fatsoenlijke eerlijk schone wiet gehad in Eindhoven. Nu en dan komt er iets mooi tevoorschijn maar dan moet je net de juiste shop hebben. De criminele circuit zegt het zelf bij het leveren van wiet of hasj. Dat het hun niet boeit over wat ze verkopen als het maar geld oplevert. Dus we krijgen voornamelijk mislukte oogsten met teveel voeding en ook nog daarboven op bewerkt met suiker, nagellak en nog andere onzin. Dit is tegen geen enkele shop persoonlijk maar is mij wel goed opgevallen dat het nu zeker 3 jaar is dat het allemaal troep is. En het blijft achteruit gaan. Denk dat ze denken met junkies te maken te hebben. Maar genoeg advocaten dat langs komen voor een joint. Hey I am just saying.

Load more (1)

Write a review

Rating:
Post
Add new strain:
Next
ACCOUNT logout
dutch flag english flag

Login

Register